hvilke kærester, som kan forestille sig, hvordan en Skoda Fabia er konstrueret…

Flere ikke så gamle gutter er fascineret af biler. Drenge digter af den grund ofte om at blive tekniker på biler som fuldvoksen. På en arbejdsplads kan de komme helt tæt på dé mærker og biltyper, drengene er meget fascineret af, som Skoda (http://www.skoda-birkerod.dk/) og Skoda Fabia (http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx). Det er vel at mærke begribeligvis blot forudsat, drengene høster en beskæftigelse på et Skoda værksted (http://www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx).

På samme vis som diverse yngre fyre drømmer om at ende som mekanikere, ønsker alternative fyre om at blive dykker eller sømand. Det er uden tvivl sagen, at sådanne næringsgrene ofte ikke er de erhverv, yngre kvinder attrår. Pigers tanker om det kommende liv indebærer jævnligt ikke en Skoda og ej heller en Skoda Fabia! Ditto lidt, som de drømmer om at have et job på et Skoda værksted…

Piger efterstræber en alternativ karriere, som tit består af de ”bløde” beskæftigelser som f.eks. bestyrerinde eller modedesigner. Det interessante spørgsmål melder sig: ka’ de uens gener, som henholdsvis piger og drenge kommer til verden med, strukturerer dem for håbet om forskellige ønsker for fremtiden, eller disciplineres drenge og kvinder til at tiltrækkes af uens livsforløb?

Størstedelen af ungmøer vil ikke vide, hvorledes en Skoda, eller en Skoda Fabia tager sig ud. Såfremt automobiler ikke interesserer pigerne, vil kvinderne ikke vide det, ligeså lidt, som de nogensinde kommer til at træde ind på et Skoda værksted! Os alle kan ønske, at lighed imellem de 2 køn blir’ en realitet i en sådan grad, at kvinder uden at møde fordomme ka’ vælge at have et job på et Skoda værksted, ligeså vel som boys ka fravælge al arbejde med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet vælge dén sti, der engagerer dem.