Hvor på nettet kan kammerater investere i herligt babytøj til en veninde?

Vi har en veninde, som er gravid med sit første afkom. Bedsteveninden er ej særlig langt henne, & glæder sig meget. Den fælles veninde kværner ikke om andre ting, & veninderne skal lige acceptere, at hun resten af livet ik længere blot er perleveninde, men samtidig fremtidig forælder. Veninderne planlægger vores slyngvenindes baby shower celebration, som i sin tid var en amerikansk skik, men som langt om længe tilmed er arriveret til Danmark. Det er ikke den allerførste sædvane, som Skandinavien har arvet fra det store U.S., & således hører man hyppigt omkring en uundgåelig overførsel af kulturelle elementer.

Til den galla, vi veninder skal holde gives den fremtidige mor pakker, som er målrettet det fremtidige liv som forælder, som for eks. babytøj , www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, , en juniordyne , www.raskerollinger.dk/shop/dyne-og-pude-124c1.html, , eller en ammepude , www.raskerollinger.dk/shop/ammepude-163c1.html, . Den kommende mors bekendte arrangerer planlægningen af dagen, og skal derfor ringe og indbyde bekendte & hele den pukkelryggede familie. Desuden skal jeg endogså samkøre hendes ønskeliste, for at undgå, at hun foræres babytøj, juniordyne & ammepude fra hver eneste af de indbudte, der er med til celebrationen.

Alle kammersjukkerne kan lide, at vi kommer til at bruge formiddagen med vores veninde, hvor vi i fællesskab hylder slyngvenindens fremtidige fødsel. At blive forælder er en livsbekræftende historie, og jeg glæder mig ovenud heftigt på bedstevenindens vegne. Hendes perleveninder kender ingenting til babytøj, en juniordyne eller hvad en ammepude skal bruges til! Så det bliver spændende at opholde sig på sidelinjen & være til stede ved det allerstørste moment i venindens livsløb. Da der er absolut ingen usikkerhed om, at det at være mor og far må være dét ypperste i et menneskes liv. & veninderne er allerede vidende om, hvad vi vil give vores veninde i gave: vi vil investere i dét sødeste babytøj, som den kommende forælder kan iklæde sit søde barn. & således vil vi la’ de øvrige bekendte om at investere i de ikke så interessante pakker, som eksempelvis en juniordyne & en ammepude.