I disse tider jagter jeg en ny kaffeautomat…

Såfremt én spørger mig, hvad jeg jobber som, svarer jeg: ”blæksprutte”! Det skal begribes i sammenhæng med, at jeg har utallige kasketter, & jeg har af den grund også adskillige forskellige typer af opgaver. Dét kan jeg fantastisk godt li. Det var naturligvis også derfor, at jeg søgte jobopslaget sidste efterår, af den årsag, at jeg elsker meget højt, at min arbejds dag består af rigtig mange forskellige slags opgaver. Men det får den konsekvens, at jeg jævnligt får nogle opgaver, som jeg absolut ik’ har erfaring med. Akkurat således ligger landet nu, hvor jeg har fået den arbejds opgave at købe en senmoderne kaffeautomat - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, til firmaets køkken. Jeg har ingen viden om kaffeautomater - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater, … Den kaffeautomat vi har nu er uheldigvis kaput. Dét internationale firma, som har designet den gamle kaffeautomat eksisterer ik længere, så af den årsag er det beklageligvis ikke en mulighed bare at skaffe en ny kaffeautomat fra dem…

I sammenhæng med den her tildelte arbejdsopgave, kom jeg i tanke om alle jer læsere… Jeg håber på, at I ligger inde med kloge råd til, hvilke kaffeautomater, som er de allerbedste. Jeg ved for eksempel, at dén kaffeautomat, som nu er i stykker, var temmelig uhandy, og dét behøver den nye kaffeautomat ej absolut være. Ellers har mine chefer fortalt mig, at der ej er andre krav, som den næste kaffeautomat absolut må leve op til. Dét placerer mig begribeligvis i en virkelig skøn position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan købe lige præcis den kaffeautomat, som jeg synes om. Men så på den anden side, gør det også projektløsningen mere vanskelig. Som sagt forstår jeg mig ik’ på kaffeautomater og efter, at jeg har afsøgt udbuddet af kaffeautomater, må jeg sige, at jeg er endt med at være ekstremt rundtosset. Antallet af sælgere af kaffeautomater er kolossalt stort, & jeg har den holdning, at det er ekstremt svært at danne mig et ordentligt overblik. Så jeg håber fantastisk meget, at I kan og vil hjælpe mig med at opstøve den mest perfekte kaffeautomat til både min og vores arbejds plads. Det ville sandt at sige gøre mig så jublende glad, hvis jeg kunne løse denne opgave ekstremt tilfredsstillende.