Idet du køber forsatsvinduer har du let plus effektiv isolering af vinduer

Endnu bedre isolering ved gamle vinduer, der blot har eet enkelt lag rude, bliver forsatsvinduer [www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer] brugt til at opnå. Forsatsvinduer er i stand til at isolere bedre end vinduerne, der består af termoruder, hvis de altså bliver monteret rigtigt. På trods af at min familie holder meget af november/december måned, er det meget køligt at bo i vores hus, af den grund at det nemlig ej har fået en så god isolering, hvilket er ret irriterende. Der er et af vores store vinduer, der er i stuen, som er smadret, og de kunne generelt godt hver og én trænge til at blive udskiftet.

Trods det at boligen med tiden er blevet ødelagt, er det egentlig nydeligt. Forsatsvinduer bibeholder de gamle vinduer, som tit er et vigtigt element af hjemmets look. Fx har vores vinduer et specielt look, hvilket vi faktisk godt kunne tænke os at beholde. Af den årsag at vores vinduer kun indeholder en enkelt rude, skal de derfor have sat forsatsvinduer i.

I ny og næ har flere problemer med dug ifm. forsatsvinduerne. Dug formindsker synet & kan bevirke på længere sigt at ødelægge vinduernes maling plus træværk. Dug kan undgås ved at sikre, at den inderste ramme er en del mere tæt indadtil, end den yderste er på den udvendige side. Som følge heraf kan den anelse fugt, der bliver til imellem glasruderne, ventileres væk af en større mængde udeluft. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens vinduer, og det, synes jeg, er fremragende. At vi kan få bygget forsatsvinduer, som er ens med vores egne vinduer, betyder dette. De nymodens vinduer, der har termoruder, forværrer faktisk gennemstrømningen af lys. Et fornuftigere tiltag kaldes forsatsvinduer derfor, når du vil intensivere det naturlige lys i dit hjem.