Idet du søger den mest fantastiske el-cigaret oplevelse, skal du vælge batterier til mods

Jeg føler mig rent ud sagt super glad for, at jeg begyndte at anvende el-cigaretterne, for jeg har efterhånden brugt el-cigs i tre somre nu. Næsten tredive om dagen, og hvis jeg måtte undvære min regelmæssige smøg, virkede jeg faktisk aggressiv plus træt – inden røg jeg super meget. Mine kollegaer sagde nogle gange til mig, at jeg hørmede af ryger, plus jeg var snart klar over, at mine negle virkede misfarvede plus klamme. På grund af dette besluttede jeg at anvende e-cigs, plus jeg vil blot sige, at det viste sig at være en fantastisk beslutning.

Efterfølgende nogle uger anvendende et starterset, valgte jeg at prøve med et par anderledes batterier til mods, med hvilke man selv er i stand til at vælge volten. Jeg kan nu indstille spændingen præcis, som jeg foretrækker det, samt få helt den aroma samt kraft fra min e-cigaret, som jeg kan lide – batterierne viste sig at være en kæmpe succes. Det resulterer både i god ånde & en friskhed, der har den betydning, at jeg ej længere virker lugtende, mens jeg bruger min e-cigaret, for min foretrukne aroma må være spearmint. Variabel Volt batterier er mere sikre, & Variabel Volt batterier virker også en del mere holdbare sammenlignet med traditionelle e-sigarett batterier. Af den årsag er batterier til mods uden tvivl tilmed dyrere, dog dette er rent ud sagt en dejlig mulighed. Jeg vil anbefale disse batterier til mods til dem, der ønsker en uovertruffen e-cig-følelse & en unik smag!