Jeg arbejder på at få et campingvogn kørekort

Drømmer du om at købe en trailer el. campingvogn? I så fald må du have et BE kørekort for at kunne køre med den bag på din bil. Min far er både ejer af en trailer samt campingvogn, og på grund af det arbejder jeg på at tage et trailerkørekort, eller bare kaldet et trailerkort, foruden et campingvogn kørekort, og begge slags kørekort bliver betegnet som BE kørekort.

Hver gang jeg vil låne min fars trailer, bliver jeg nødt til at tage ham med mig, så han kan køre bilen, fordi jeg jo ikke kan køre den uden at have trailerkørekort. Desværre er han ej ret tryg ved at køre i bil længere, og af den grund ser jeg frem til at have et trailerkort, så jeg ej må bede ham om at køre bilen med hans trailer. Jeg benytter tit traileren, så det vil blive utrolig godt for mig at have et trailerkørekort.

Jeg har altid gerne villet på tur i campingvogn med min kone foruden børn, dog har vi ej kunnet gøre det, på grund af at jeg ikke har haft et campingvogn kørekort. Min familie og mig tager til Schweiz i min fars campingvogn, idet jeg får mit campingvogn kørekort. Da jeg var yngre, var min familie og jeg altid på campingferie. Min far har haft sin campingvogn og sit BE kørekort i utallige år. Der er ikke specielt længe til køreprøven, og jeg håber virkelig på, at jeg består. At få et BE kørekort ser jeg virkelig meget frem til.