Jeg er bare vild med at rende rundt i 80’er tøj & ofte også 80’er kostumer og 80’er udklædning

80’er tøj + 80’er udklædning/80’er kostumer er undertegnede totalt henrykt over. Jeg nyder det så vildt, at undertegnede reelt falder over størstedelen af mit 80’er tøj hos webbaserede udklædningsforretninger blandt deres 80’er udklædning & 80’er kostumer. De forhandler for de flestes vedkommende neonfarvede smarte accessories så som f.eks strømpebukser, hotpants og benvarmere.

Jeg udlever jævnligt min begejstring over 80’er tøj og har selvfølgelig fra tid til anden indbudt til fest med 80’ tøj, 80’er kostumer eller 80’er udklædning som tema. Moi er bestemt ik den eneste der er præget af den passion. Min to år ældre storesøs er lige sådan – at jeg har glæden fra Lena, at jeg er pjattet med 80’er tøj, fordi søs igennem store dele af vores gymnasietid havde 80’er udklædning og 80’er kostumer på såvel til fester som til hverdage. Udvalgte dage i fuld 80’er udklædning dog ind imellem blot med udvalgte accessories.

80’er stilen med rollergirl og rigeligt med colours knuselsker jeg. Jeg vurderer det er smukt, hvis mine veninder er 100 % i monokrom, så hopper moi i farvet 80’er tøj. Mine klassekammerater tænker at det ser ud som 80’er udklædning – og de har fat i den lange ende for det er sørme 80’er kostumer, jeg selv tager på, fordi kostumebutikker har billige priser og de er en god anden valgmulighed end at anvende genbrugsbutikker, som almindeligvis ikke tilbyder sandt 80’er tøj. Jeg vurderer det er nemt at skaffe mine 80’er kostumer i en online butik og få dem leveret et par dage senere. Skulle jeg have lyst til at udfordre min glæde for 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så forhandler butikkerne nemlig en stor mængde af andet til og tilbehør med referencer fra flere perioder. Udklædningsforretningerne sælger samtidig ganske mange labre selskabskjoler, som opnår ros af vennerne. Et par stykker af tøserne har modsat også for dem selv erhvervet sig en smule 80’er udklædning som eksempelvis neonarmbånd + cool solbriller, så min 80’er tøjstil smitter af.