Jeg fandt endelig et styk garage som vi begge holder af: Træcarporte/carporte i træ

Jeg og husbonden er som bekendt flyttet i villa, og med det tror moi samtidig, hvis jeg og manden skal forkæle hinanden et styk praktisk carport. Valget er faldet på en af mange mageløst flotte træcarporte » http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte, som kan erhverves. Der er jeg og gemalen gudskeltakoglov heldigvis samstemmige. Langtids-overvejende jeg har i grunden overvejet forskellige carporte i en længere periode & fremsøgte i første omgang nogen ganske enkelt meget frastødende eksemplarer, som ik matcher det gamle hus. Men så kom jeg frem til at vi har muligheden for at købe carporte i træ, og de træcarporte er bare ret enkle. Jeg vurderer ligefrem at de træcarporte ser pæne ud.

Jeg og husbonden har planlagt at skulle ud og træffe et valg om varporte i træ fordi praktiske jeg vurderer, ar det er besværligt ikk at have et sted, hvor jeg kan stille racercyklen, hvis det er frostvejr . I kombination med, at Carsten godt kunne bruge at have én af de hensigtsmæssige træcarporte der giver et sted til vognen selvfølgelig, men også til opbevaring af værktøj, maling og tilbehør til bilen og sådan noget.

Snart vil vi begge kun komme frem til enighed omkring størrelsen + nuancen, da carporte i træ er produceret i en hel del slags typer. Min husbond vil nok foretrække noget neutralt, i mens undertegnede vil have carporte i træ i fede nuancer, der kan ses i kontrast eller matche til villaen.