Jeg har haft glæde af Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Har du overvejet gennemføre en Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus)?

Uanset hvaffor studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det mest optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget.

Ved du allerede, hvad du vil arbejde med. Det kan være, at du ønsker at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går uden tøven efter et naturfagligt studie på AAU eller KU.

Er du usikker på, hvad du kan se dig selv arbejde med senere hen? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg først startede. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver dig ekstra tid til at mærke efter. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeren til sommerferien, og drømmer du om at studere videre på en HF med utallige valgmuligheder til rådighed? Hvis du studerer din HF i Odense hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, kan du designe Hf’en til lige nøjagtig den uddannelse, som du drømmer om at komme ind på. En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover den klassiske HF , hvor der er valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense samtidig linjer så som: Sproglig hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er faktisk skræddersyede så du bedst kan gøre dig klar til drømmestudiet.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense adgangskrav

Vil du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en ordentlig omgang adgangskrav. Bliver du færdig med folkeren til juni, skal din skole vurdere, om du er klar til at gennemføre en Hf. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf-en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det var jeg nødt til overhovedet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal I helt sikkert komme igennem, så du kan starte op på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn