Jeg har ik nogen imponerende fornemmelse for PLC, servodrive og CNC

Servodrive, PLC og CNC er min nye fyrs arbejdsopgave. Tænker I læsere også, hvad dælen er servodrive, PLC og CNC ligesom jeg, dengang da daten først fortalte om hans job.

Servodrive har undertegnede ikke vidst noget om før. Servo er noget i bilsystemer, men servodrive virker ik bekendt. CNC altså. Det kunne lyde lige som en nyhedskanal. Fx CNC kunne være konkurrenter til CNN, ik? Eller måske står CNC for computerstyrede næsehorn i Corinth. Fnis. Og PLC giver mig tanker om PVC, som ikk skal anvendes i eksempelvis gummistøvler og regntøj, fordi PVC kan være skadeligt. PLC har undertegnede dog ikk kendt til. Er I med? Public lacto computer. Eller PLC for palæstinas lions club, som kunne være noget ishockey eller basketball.

Jeg og min date snakker faktisk sjældent om vores arbejde, mens vi ses. Vi taler snarere om hverdagting som god mad, politik og film. Så undertegnede hører ikk møj om CNC, PLC og servodrive, så hvis I vil forstå mere vedrørende CNC, servodrive og PLC, så er det ik ved mig, at du skal finde hjælpe.