Jeg har ikke på noget tidspunkt fået bedre nattesøvn! Disse rullegardiner virker kort sagt optimale

Jeg har altid haft jobs, hvor jeg har startet sent dog som opvejelse været der det meste af natten. Ofte har jeg dertil haft nattevagt, hvor jeg ej sluttede førend midt om natten. At jeg bliver i stand til at få min nattesøvn, selvom solen er kommet frem, forekommer derfor rigtig betydningsfuldt. Jeg åbnede ofte øjnene ved solopgang, tilmed selvom jeg stort set lige var gået til sengs, & ulykkeligvis havde jeg i starten en del vanskeligheder ved at sove, blot her var det mindste dagslys. Denne urolige nattesøvn havde som resultat, at jeg følte mig søvning konstant samt at jeg syntes irritabel plus faktisk ej håndterede mine opgaver specielt acceptabelt.

Den løsning, jeg endelig fandt, er faktisk så nem, at det synes ganske udsædvanligt at jeg ikke kom frem til det noget før: rullegardiner , http://kvalitetsmarkiser.dk/produkter/rulleskodder, . Jeg fik anskaffet mig nogle praktiske rullegardiner til mørklægning , http://kvalitetsmarkiser.dk/produkter/moerklaegning, , som var i stand til at udelukke alt sollys fra min lejlighed, tilmed når der bliver kraftigt sollys. Man bør uden diskussion forsøge at montere den slags rullegardiner fuldstændig tæt, således at her ikke kommer for meget afstand mellem din mørklægning og ruden, hvor der kan komme meget dagslys igennem. Der sælges rullegardiner i alle mulige størrelser og også med motor & ur. Således vil du let både få en god nats søvn plus et federe værelse, når du køber mørklægning, som du føler dig komplet glad for.