Jeg har købt mig IBC palletank, termokasser og plastkasser

Solide plastkasser til div. oplagning har praktiske mig længe måtte undvære. Jeg kan endvidere mangle termokasser til når jeg transporter mad i min virksomhed med mad ud af huset. Her forleden tænkte jeg på at bruge en IBC palletank [http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx] med taphane, til at tage med ud til børnearrangementer hvor der er læskedrikke. Jeg har gudskelov fundet en fordelagtig webbutik, som at der markedsfører termokasser, plastkasser samt IBC palletank og bestilt både IBC palletank, plastkasser samt termokasser lige præcis til mit behov.

Jeg skal tage i brug de smarte termokasser til for ekselpel til at holde maden varm, mens jeg som selvstændig er på farten og transport af kolde fødevarer. De termokasser undertegnede har købt er en praktisk str med låg .

Den nybestilte IBC palletank kan bruges til fødevarer, regnvand og rengøringsmidler. Flere som samler regnvand i sådan en IBC palletank, men jeg planlægger, at sådan en tank fx må være god til saftevand, til når der er arrangementer for børn eller firmaer. Det kunne tænkes at undertegnede også burde have bestilt en IBC palletank hjem til regnvand.

Plastkasser bliver solgt i adskillige varianter og kasserne er ganske enkelt gudbenåede til transport og opbevaring af fx fisk, grøntsager og kød. Eksempelvis kan man vælge plastkasser der kan foldes, som så ik optager meget plads, i mens kasserne er foldet sammen. Det er sådanne plastkasser, praktiske mig har bestilt.