Jeg har købt palletank, termokasser og plastkasser

Smarte plastkasser , www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx, der er gode til div. opbevaring har undertegnede over noget tid kunne bruge. Endvidere har jeg behov for termokasser , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx, til at transportere grøntsager, fisk mm i min cateringvirksomhed. I går fik jeg idéer om at benytte en palletank , www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx, med tap, til børnearrangementer og medbringe store mængder drikkevarer. Så nu så undertegnede en tilregnelig webshop, som sælger plastkasser, termokasser & palletank og lagt en bestilling det hele.

Termokasser skal jeg benytte til bl.a. transportering af isterninger, samt når undertegnede kører rundt. Jeg har erhvervet mig de nye termokasser i praktisk lukkemulighed og en god størrelse og kommer i en praktisk mørk farve.

Den nybestilte palletank bruges til fødevarer, regnvand og rengøringsmidler. Nogle som at der anvender en palletank til at samle vand, men jeg tiltænker, at den tank for eksempel virker ideel til læskedrikke, til når jeg ska’ ud til større arrangementer. Muligvis burde jeg lige som dem undertegnede kender have købt et stk palletank til regnvand hjemme i haven.

Plastkasser kan købes i adskillige dimensioner og de plastkasser er simpelthen super gode til transport og opbevaring af blandt andet kød, fisk og grøntsager. F.eks. kan man få klapsammelige plastkasser, som så ik fylder op, i den tid de er klappet sammen. Det er præcis de plastkasser, begejstrede mig har bestilt.