Jeg har langt om længe talt med endometriose gynækolog angående frekventering hos gynækolog København samt spiral

Det er vidst lønsomt i det tilfælde at jeg får valgt et stk kompetent gynækolog København. Fordi jeg har fået konstateret svagheder på en slimhinde, så jeg har glæde af en endometriose gynækolog, som at der evner at forklare for mig hvad det vil sige. Jeg kan bl.a. høre en endometriose gynækolog, om hvorvidt jeg kan foretage mig et eller andet, så jeg får færre kvaler. Jeg har for eksempel blevet forklaret, at spiral eller hormoner kan hjælpe.

Jeg talte med en endometriose gynækolog/gynækolog København som at der fortalte mig mig, at endometriose er almindeligt og at de fleste ik mærket noget til det. I det tilfælde er jeg vidst en af de mindre heldige. Denne her endometriose gynækolog har faktisk fortalt , at cirka hver 10. af voksne kvinder har sygdommen. Hvorvidt en spiral kunne behjælpe min situation afspurgte jeg desværre ikk den pågældende gynækolog København om. Jeg er klar på at få opsat en spiral hos en endometriose gynækolog København, i det tilfælde at det bliver anbefalet. Jeg må igang med at ringe og bestille tid hos endometriose gynækolog københavn og dér forhøre vedrørende spiral eller andre tips. Fantastisk hvis en spiral gør det hele bedre.