Jeg har været på cafemøder med en kær nørd inden for fiskeri – så jeg kender her efter til ting omkring fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej

Mor her har som i måske måske ikke har nys om, fået mig, et styks spritny filejs. Og lige så behagelig og humoristisk herren virker, netop så ellevild er han med fiskeri & samtidig også fiskegrej , www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, , fiskestænger , www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger, og fiskehjul , www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul, . For bare et par måneder siden vidste jeg ikk’ en pind vedrørende fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, men nu hvor vi har været på 2 til 3 dates, hvor undertegnede spurgte lidt til hans interesse og hans liv, hvor han fortalte om hans fiskeri-interesse, så kender jeg her for tiden meget mere til at fiske & samtidig også fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Mor her er rigtig henrykt for ham, og moi kan egentligt sagtens forestille manden og jeg leve sammen en gang ude om ethalvt års tid. Men altså. Så skal ryddelige jeg til at bo med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Det ved undertegnede godt nok ikk’ om undertegnede magter at have i hjemmet. Moi ved godt nok ik’, hvilket sted han opbevarer alt hans med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej. Hvor putter man lige fiskestænger & diverse fiskegrej på en diskret måde? Moi vurderer at fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger bli’r blandt de ting der har bolig i i min kælder.

Det virker sandsynligvis som et stk drævende cafe-date, da vi kom ind på fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Men daten er noget så eksalteret omkring fiskegrej og heldigvis endvidere fuldstændigt humoristisk, så han kunne absolut flere historier fra hans fisketure, hvor karlen har draget med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og kommet ud for alt muligt underligt. Undertegnede havde ikke troet, hvordan skildringer omhandlende fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger fik mig til at være ved at tisse i bukserne af grin? Det kan så være et stk vink til hankønnene. Såfremt I opleves lystig, så skal i nok kunne komme afsted med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og fritidsinteresser som biler, fiskeri eller måske modelfly.

Det næste ud-af -biografen-stævnemøde? Den skal naturligvis være et styk tur ud at fiske hvor I kære læsere ser mig med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul