Jeg kan anbefale, såfremt du starter på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus

Har nogle af jer haft overvejelser omkring at læse en Fyns hf-kursus, Hf Odense - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, eller Hf Fyn?

Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, er jeg overbevist om, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde mine drømme for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget.

Ved du allerede, hvad du har lyst til at være. Det kan tænkes, at du håber på at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du uden tøven efter et sprogvidenskabeligt studie på Odense Universitet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg først startede. Er du heller ik afklaret?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver dig mere tid til at komme på rette vej. Der kommer du omkring en masse fag.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Opfyld drømmen

Bliver du færdig med folkeren til maj, og drømmer du om at læse på en HF med utallige valgmuligheder? Såfremt du tager din Hf midt på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, så har du mulighed for at målrette Hf’en til lige nøjagtig den uddannelse, som du drømmer om at blive optaget på. En personlig anbefaling herfra.

Foruden den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på a, b og c, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus nemlig linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig HF, Politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Disse er hver især skræddersyet så de kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Ønsker du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en række adgangskrav. Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så ser på dine faglige og personlige kvalifikationer.

Afslutter du 10. klasse til sommer, skal din skole finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan gennemføre en Hf. For nogle er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse Hf’en hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense. Det skulle jeg faktisk, men det er slet ikke så slemt, som det kan lyde.

Det skal du læsere sandsynligvis komme fint igennem, så du starter på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus