Jeg kan bruge mere tid til motion nu hvor jeg træner efterskole håndbold

I september startede lille mig på en super håndbold efterskole . Og opholdet trumfer alt jeg havde regnet med. Først var jeg en smule forvirret over, om jeg ville kunne have det godt med flytte på håndboldefterskole {www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold}. Da eleverne første dag dukkede op følte jeg mig lidt forlegen. Men alle de andre har det jo lige sådan. Min roomie Asta går også til efterskole håndbold, så hende og jeg kan følges af sted. Dette gjorde det betryggende i starten. I øjeblikket har jeg specielt blevet kendt med dem, som ligsom jeg selv går på håndboldefterskole linjen. På skolen går der flere end 80 efterskoleelever i alt, såeh jeg har ik’ lært navnene på hver eneste endnu.

Om håndboldefterskolen

På håndbold efterskole er alle tidligt op … for at ud at jogge Surt! Jeg foretrækker at få cornflakes mens jeg vågner med dynen mens jeg tager det stille og roligt. Efter løbeturen får vi på anden anden side mega awesome morgen buffet. Så skal vi af sted til almen dansk- og matematikundervisning. Henad timerne om eftermiddagen træner jeg efterskole håndbold. Samtlige unge på håndbold efterskole & de andre linjer skal til middag kl. seks. Efter det SKAL vi alle hænge ud i værelserne en stilletime. Det er faktisk meget lækkert at være tvunget til en stilletime, hvor man ved at alle slapper af/laver lektier. Tina ijeg ved ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive klaret. Hele hverdagen har vi undervisning eller efterskole håndbold og ved siden af det er der altid underholdning som jeg ikke vil gå glip af. Vi viser deres fotos, mine venner og jeg fejrer på gangen, vi tæver hinanden i Stratego, inviterer på danske film, danser lancier – og pludselig har en af de kloge lige skabt en leg. Så efter at undertegnede begyndte her på håndboldefterskole er jeg mest på værelset når der er timen med stilhed eller når der spiller Det elektriske Barometer.