Jeg pønser på at få yderligere ultralydsscanninger hos gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – evt. gynækolog Niels Lund » http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/,

Jeg er med barn men det var en urolig proces, så derfor har vi tænkt på at gå ved en gynækolog klinik Fyn til ekstra scanninger. Fra jeg og min mand smed præventionen varede det over to år med barnløshed, og lægen var begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn til udredning. Da googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis nær ved, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev gravid og alle tankerne om sædkvalitet og ægløsninger blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Jeg og min mand prøvede ikke at lade os slå helt ud, men der var en tidsperiode, præget af fortvivlelse og sorg som følge af det mistede lille barn, som John og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så med barn igen. Min praktiserende læge vurderer, at der skal holdes ekstra øje på mig, så min læge henviser undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også taget et kig på Krak og har igen fundet blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få ekstra scanninger, hvilket kan gøre mig tryg under graviditeten, og speciallægerne kan gribe ind, skulle der sker komplikationer også denne gang. vi er sikre på at sådan en yderligere tryghed i sig selv kan være positivt.