Jeg skal til at at ordre underholdning til børnefødselsdag, musik til bryllup eller mobildiskotek?

Mine bestillinger er der virkelig gang i i de her dage. Der skal findes underholdning til børnefødselsdag direkte til et stk 6-årig pige samt reserveres musik til bryllup – eventuelt suppleret med et dance mobildiskotek. Jeg er glad for at få tilfredsstillende med eventreservationer.

Til brylluppet deltageren stor del yngre mennesker på cirka 18-25 år mens der samtidig ankommer der en stor del over 70, og min viden fortæller at den slags aldre ik så tit er lette at samle musisk med mindre jeg bestiller mobildiskotek, så pga det tiltænker undertegnede virkelig at samle spillemændene med et mobildiskotek når jeg skal vælge musik til bryllup. Musik til bryllup er hyppigt indbegrebet af noget jazzmusik og swing eller eksempelvis Himmelhunden og Kim Larsen. Samtidig med at de yngste ku’ gøre brug af et smart mobildiskotek hvor de kan danse til nye dancehits – typisk forbundet med lyskugler + heavy bas. Det er ikk altid obligatorisk med sådan er mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, i fald at de yngste kan finde glæde ved 50-er musik eller Kim Larsen fra 1970erne. Men moi har på den anden side før i tiden haft overraskende god erfaring med at kombinere mobildiskotek med traditionel musik til bryllup.

At lave underholdning til børnefødselsdag plejer at være en sjov arbejdsopgave. Det er Solvej som har fødselsdag og pigen ønsker sig underholdning til børnefødselsdag, og hun virker rigtig ellevild med Frost og i weekenden går barnet i skøjtehal. Så en form for underholdning til børnefødselsdag er inkluderer is-tema virker godt nok selvindlysende. En snemand, isskulpturer eller måske oven i købet en sangerinde, som synger Lad det ske. Og måske sådan nogle fine fletningefrisurer. Plus et styks kunstskøjteløber. Jeg mangler ik projekter til valg af underholdning til børnefødselsdag.