Jeg synes, at der nemt kommer stenslag i bilens forrude

Forleden dag da jeg kørte på E20, var der et stenslag i min forrude. Jeg blev temmelig irriteret, pga. at jeg allerede lige har fået bilen repareret, men nu skal jeg have det endnu en gang. Det varer dog til alt held ikke så lang tid, blot omkring tredive minutter. Jeg mener samtidig, at min bil er forsikret, og glasskader er vist inkl., men jeg er ikke helt sikker, derfor skal jeg lige spørge min fyr. I hvert fald betyder det, at reparationen af det nyankomne stenslag i min bils forrude vil blive gratis, medmindre at vi er nødsagede til at betale en sum penge til forsikringsselskabet for selvrisikoen.

Monstro stenslaget egentlig kræver en udskiftning af hele bilruden, det er nemlig et ret stort stenslag. Nødigt vil jeg have en udskiftning, af den grund at det vist kommer til at tage endnu længere tid, og det vil også blive mere dyrt for os, altså såfremt vi selv kommer til at betale for det. Jeg synes egentlig, at bilens forrude generelt let får stenslag. Kan en forrude være mere skrøbelig end andre forruder? I har formodentlig allerede forstået, at jeg ikke er specielt god til biler, men det er altså også mest mænds interesse og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Jeg går bare op i, hvorvidt min bil ser godt ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>