Jeg vil gerne gå på en god efterskole 8 klasse!

I klassen har vores Frederik ik følt sig ved godt mod… Der har i en rum tid været en negativ social stemning… & desværre været mobbeoffer! Det har bare gjort ondt på mig… Jeg har været ked af det, og dét har han så absolut også været… Vi har nu til formiddags langt om længe fundet løsningen på problemet… Vi har bestemt os for, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse… Det er næste år, så han ska ik være deprimeret særlig længe endnu. Vi er alle overdrevent oppe og køre over denne afgørelse… Faktisk var det ham selv, der fandt frem til efterskole 8 klasse - www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, ! Og jeg støttede fuldstændig op om hans gode forslag, dengang da han indviede os i det, for snart elleve måneder siden. Jeg har alene hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej spor nervøs… Jeg er nemlig overbevist om, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham!

Vi har ærligt talt det åndssvage luksusproblem, at vi ik beslutte os for, hvilken skole, vi skal vælge! Der er virkelig mange forskellige efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at danne mig noget overblik, men jeg synes, at det er hårdt. Så jeg beder til, at i derude kan hjælpe mig med at opstøve en formidabel efterskole 8. klasse! Jeg har læst mig til, at det ikke er alle typer skoler, der er i stand til at tilbyde undervisning til 8. Klasse, så glem ikke, at det jo altså ska’ være en efterskole 8 klasse. Ellers beder vi til at kunne finde en efterskole 8. klasse, som tilbyder guitarundervisning! Det holder han af overalt på jorden, & det har hjulpet ham enormt meget, de gange han har været ulykkelig! Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig!