Kan mine læsere rekommandere et ordentligt sted der udbyder både glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s & panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 til min bedsteveninde og jeg som nu var så ufikse

I går telefonerede min slyngveninde Mette så næsten grædende. Trunten fik netop smadret sin iphone, og formåede med nød og næppe kalde mig op gennem den totalskadede glas. Iiih så klumrede min bedsteveninde og jeg er.

Forleden kom jeg uheldigvis så klumret at tabe min mobil. Selvsagt blev skærmen ødelagt – lille jeg er vidst den mest klumsede. I dagene efter går undertegnede og overvejer at få repareret mobilen og anskaffe fint og nyt panserglas til iphone 5s eller måske sådan en slags billigere glas til iphone 5 {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s}.

Den store eftersøgning efter skærmbeskyttelse til iphone 4 plus panserglas til iphone

Så i øjeblikket googler vi begge to løspå livet løs efter panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s {pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s} og skærmbeskyttelse iphone 4. Flere forretninger har fået gode ord med på vejen og der tager temmelig fornuftige udgifter. Vi skal sandelig ik leve uden glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4, så lad os komme igang med at vælge hurtigt.

Jeg tror hende og jeg udvælger glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s & panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 i morgne eller i dag og drager mod stedet. Når hende og jeg kommer med telefonerne får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, i mens hende og jeg venter.

Har I erfaringer med nyt skærmbeskyttelse iphone 4, glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s og panserglas til iphone 5s? Eller er min slyngveninde og jeg helt enkelt Rødovres fummelfingrede? Ingen af venindens eller mine andre venner har nogensinde ødelagt tøj eller ting, og naturligvis har de ikk nogen viden om ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Der der er ingen anbefalinger.