Karnevalskostume – håb om karneval i aalborg i ført fristende karnevalskostumer

Moi skal virkelig komme afsted til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostume og det hele. Jeg er en festlig chik som sætter pris på fest i gaderne og karnevalskostumer. På samme tid har jeg hørt, at karneval i Aalborg ofte er en mega byfest og også stort. Har jer læsere været afsted til karneval i Aalborg i karnevalskostumer und alles? Jeg håber I kan anbefale det?

Karneval i Aalborg – Jeg kan tydeligt se bilelderne for mig. Pigerne og undertegnede klædt i glimtende, fine karnevalskostumer og så udelukkende feste og ryste røven. Jeg kender en pige, der vil danse samba og skabe en fest til karneval i Aalborg i et fint karnevalskostume. Det ku’ være skønt at tage afsted og se, hvor kvalificeret veninden er efter al hendes træning. Jeg vil i hvert fald rigtig gerne overvære hende.

For nogle år siden har festlige mig deltaget i Københavns karneval, men jeg hørte, at karneval i Aalborg er meget større. Og fra tid til anden har det været en smule begivenhedsløst i København, hvor absolut de færreste var iklædt karnevalskostumer. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg iført fjer, karnevalskostume og glitter/glimmer. .