Kender du til problemer med hensyn til en sjusket forretning samt skuffende salgstal? Prøv vores gulvdisplay

Det kaldes meget vigtigt, at en forretning kan skabe et positivt førstehåndsindryk, således at kunderne føler sig velkomne. Indkøbet bliver pludselig en besværlighed for kunden, i det tilfælde, at inventaret flyder hulter til bulter på halvfyldte reoler samt her ej sortering er til stede. At få fat i den søgte indkøbsvare skal være enkelt plus overskueligt, & tilbud skal informeres klart plus tydeligt.

Her findes desværre en masse butikker, som ej kan overholde disse lette regler om salgsdisplay , www.pr-trading.dk/articleproduct/Salgsdisplay, samt skiltning » www.pr-trading.dk/articleproduct/Skiltning,, selvom den slags sager virker at sige sig selv. Vores virksomhed laver specialiserede systemer til sikring af varer. På grund af, at det hurtigt fanger besøgendes koncentration, vil et flot gulvdisplay have betydelig indflydelse på din succes. Dersom dine varer f.eks. bliver opsat smukt samt praktisk i dit displaysystem » www.pr-trading.dk/articleproduct/Displaysystem,, kan det spare tid for kunder samt medarbejdere. Sådan at den handlende ikke skal opsøge de ansatte omkring hjælp, angår det samme informativ skilting, som med ét informerer kunderne omkring, hvad de ønsker at vide omhandlende varen.

Mht. skiltning, som skal fastholde forbipaserendes opmærksomhed inden de faktisk befinder sig indenfor i butikken, forekommer det væsentligt at benytte sig af fungerende gadeskilte. Fremstilles holdbare og samtidig lette for de ansatte at opstille hver dag, skal gadeskilte.

I det tilfælde, at du sikrer dig, at din forretning er i besiddelse af logiske, korrekte gadeskilte, som hurtigt fortæller forbipasserende om pris og hvor en særlig vare kan findes og oveni sørger for, at dit displaysystem virker, sådan at varerne kan findes opstillet flot samt funktionelt på reoler, kan du med sikkerhed få mersalg.