Klodsede jeg er nødsaget til at opnå spritny skærmbeskyttelse med panzerglass/panserglas iphone

Ej så hændte ulykken endnu engang. Moi plus Katja ville lige forevige os et styks billede af os sammen i 5a da vi skulle hjem fra filmaften hos Jimmy, og ud af hænderne ryger selvfølgelig iphone (som ikke havde skærmbeskyttelse af panzerglass). dropper jeg den ikk kun. Nej nej telefonen op og skærmen var blot ødelagt, pga den ikk’ var med skærmbeskyttelse. Kendte I til, at I nemt kan erhverve hårdført skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas til iphone? PS. hvoddan staver jeg til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget troede jeg ik, at du kunne, men lille jeg erhverver mig nu skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – mobilos kommer i pakkeboksen torsdag.

Jeg ku’ sandsynligvis have researchet en smule om reparation smartphone, meeen moderne jeg foretrækker at have en fabriksny panserglas iphone, pga at den smartphone lille jeg ejede var bare en iPhone 3 (der ikke havde skærmbeskyttelse). Derfor vil et stk dugfrisk smartphone + panserglas til iphone nok være en virkelig fornuftig investering, når jeg om nogle uger skal til Island at studere hvor jeg helst vil være en del af det sociale derhjemme på en ny mobil der nu får panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig bestilte og fandt iphone på en hjemmeside med holdbart pazerglass som er velegnet til skærmbeskyttelse. Smarte mig tænkte virkelig ikke, at vi kan købe panserglas til iphone. Filmen bliver helt usynligt og fint og endvidere kan den skærmbeskyttelse lavet af panzerglass gøre, at man nemt kan have min iphone i lomme med med mine nøgler helt uden et dumt cover til beskyttelse.

Så undertegnede er hujende oppe at køre pga min køb af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobil.