Kom til min butik, hvis du ej er i stand til at træffe bestemmelsen, om I burde investere i en plastdør eller udendørs foldedøre…

I løbet af utallige vintre har jeg været opslugt af min egen gesjæft. Lige så længe jeg er i stand til at mindes, har livet som selvstændig været en kolossal fantaseren for mig! Det har til alle tider været et ønske at være erhvervsdrivende. Jeg har været offer for en hjerteløs opvækst, & jeg føler muligvis, at det er derfor, at jeg nu må indse, at jeg har et enormt krav til at bibeholde min uafhængighed. Der fandtes ingen kære mor eller kære far til at hjælpe mig på vej. Gesjæften forsøger at sælge ting til det funktionelle hjem, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor som helst. Jeg ønsker som det eneste i verden, at min forretning bliver ved med at være succesrig.

Jeg er skrap til at vejlede købere, og når de er på markedet efter et brugbart plastvindue, en speciel type solarlux, en skøn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle bestemte udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, er jeg beredt med min aller bedste rådgivning. Jeg er interesseret i, at et visit til min forretning bestemt skal være en fortrinlig oplevelse. Absolut er jeg også interesseret i, at de handlende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, som er en del af mit varelager. Men som alfa og omega efterstræber jeg en skøn kemi med mine kunder. Jeg er klar over, at det førnævnte hyppigt resulterer i, at en virksomhed kører med overskud. Jeg brænder for min forretning, og for at iværksætter, & bevise for alle dem, der ikke troede på mig, at jeg er en god person. Samtidig med dette efterstræber jeg, at hjælpe køberne med at udvælge dét helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, & indrette sig med dén vinterhave, de evig og altid har ønsket sig, det perfekte pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der er lige dem. Jeg elsker at tilbyde en hjælpende hånd til andre personer, evt. skyldes det, at jeg på grund af min opvækst ved, hvor grundliggende det er, at vi mennesker er hjælpsom overfor andre medmennesker!