Kondomer, f.eks. nogle med smag

Jeg var forleden dag inde i en sexshop , www.amoro.dk/shop/frontpage.html, , grundet at jeg skulle anskaffe kondomer , www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, , nyt lingeri , www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html, plus noget sexlegetøj til mig og min fyr. Jeg vil gerne give min kæreste en overraskelse ved brug af sexet lingeri plus sexlegetøj, eftersom at vi har to års dag. Jeg spenderede derforuden penge på nogle kondomer, men det var til glæde for mig. Den sexshop, jeg var inde i, ejede et bredt udvalg af sexlegetøj samt alt muligt andet. De besad meget forskelligt lingeri, så det var svært at bestemme mig, særligt grundet at jeg skulle finde noget, som min fyr ville synes godt om, men også mig selv. Sexshoppen var yderligere i besiddelse af en masse divergerende kondomer, blandt andet kondomer med smag. Jeg mente, det var en udmærket sexshop, af den grund at de havde så enormt et udvalg, og af den årsag at sexshoppen var en forretning, som havde ordentlige forhold.

Jeg ser ganske meget frem til overraskelsen til min kæreste senere med det nye, sexede lingeri samt sexlegetøjet. Jeg ser også frem til at prøve mine nye kondomer, da jeg brugte penge på nogle kondomer, som havde knopper, og jeg vil gerne have, det føles dejligt.

Kunne du også godt tænke dig at overraske kæresten? Så kan jeg foreslå den sexshop, jeg var i. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at erhverve et kostume derinde en eller anden dag.