Kreere køkkenbede ud af plastpaller og stole af plastpaller og træemballage

Det er sejt at anvende plastpaller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,, træemballage » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, eller europaller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, til at bygge med. Og jeg tiltænker også, hvorvidt jeg selv kan lave højbede eller perhaps noget at sidde på i villahaven ud af plastpaller, træemballage eller europaller. Jeg har her forleden erhvervet mig et ildsted i afskedsgave, og et eller andet skal jeg og gæsterne jo sidde rart på, imens gæsterne varmer snobrød og nyde flammerne. Jeg synes endvidere, det er cool og billigt at udføre møblerne selv.

Tænker I læsere netop ligesom jeg, at det kunne være fint at have nogle køkkenbede og taburetter, som jeg helt selv har udtænkt? Jeg har googlet lidt vedr. at bruge træemballage og europaller til højbede, og nogle eksperter foreslår plastpaller fremfor europaller. For højbedets gulerødder, kartofler og porrer. Men bygger man med plastpaller i stedet skulle der ik være den fare.

Til siddemøbler, som slet ikke kan kontaminere urter og grønt kan du sagtens bygge i europaller og træemballage som materiale. I hvert fald kan du uden problemer skabe siddemøbler med brug af europaller og træemballage hvorvidt overfladen er behandlet med kemi eller ej. Undertegnede ved ikke helt mht spiseborde i træemballage og europaller. Til det formål vil man benytte plastpaller i stedet, så min aftensmad.