Kulturrejser Firenze med vinsmagning, oliven, shopping og lækre mænd

Rejselystne mig er akurat vendt hjem fra en af rejsebureauets kulturrejser Firenze » http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-toscana-firenze,, og det kan kun tilrådes. Min søster og jeg og den veninde var på rejse, og sammen oplevede vi tre en såå optimal rejse fyldt med charmerende minder. Kulturrejser Firenze gør det muligt både at tage til storbyen og til områdets gamle, små flækker. Vi fik både tid til at få shoppet tøj i Firenze og sat pris på den fashionable bys bunker af herre models.

Kulturrejser Firenze giver endvidere adgang til at komme til stedlige vingårde og få smagsprøver gårdens vinhøst. Så efter 1-2 dage i fashionable Firenze så fik vi ellers smagt på herlig vin. Ammenam. Områdets oliven er sandelig også ret smagfulde. Overstået med oliven på glas.

Jeg har ik før i tiden rejst afsted på den slags kulturrejser Firenze eller i det hele taget i Italien/Frankrig/Spanien hvor du får overnatninger og udflugter organiseret. Men jeg har super holdt af det. Jeg frygtede en smule, at individuelle mig ville komme til at efterlyse at arrangere turen selv, men kulturrejser Firenze tilbyder jo gode muligheder for stunder selv, og i de dage kunne vi som følge af det finde ud af, hvad som helst vi nu gerne ville.