Langt de fleste er klar over, hvor stor en betydning et lækkert butiksinventar har!

Om mindre end 3 uger vil min dagligdag være noget helt nyt! Jeg indvier min 1. virksomhed! Jeg er død spændt & tænker at råbe den glædelige begivenhed til hele verden. Men jeg har også en agenda.

Mine samarbejdspartnere og jeg skal om ikke så længe klargøre forretningen og jeg er mere end klar til at få habile tips og tricks om butiksinventar. Jeg skal inden så længe til at bruge moneter på hyldeforkanter, et æstetisk hyldesystem, varesikring & en brochureholder, der skal stilles ved siden af disken. Jeg er bevidst om, at markedet for disse ting er kæmpemæssigt! & jeg er nu helt tøvende, så alle tips er absolut velkomne! Jeg ved, hvor vigtigt det er, at shoppen fremstår herlig for mine fremtidige kunder. Således er det også essentielt, at jeg finder det mest perfekte butiksinventar.

Jeg vil have et butiksinventar, som er helt tjekket, fordi det er den stil, jeg selv bedst holder af.

Nøjagtig så langt jeg kan erindre, har jeg ønsket mig at iværksætte min egen grønthandler. Af den årsag er det en ekstrem stor drøm, som lige for tiden går sin sejrsgang. Men jeg synes uden tvivl også, at der er ekstremt meget at holde styr på lige for øjeblikket. Jeg er således spilvågen adskillige dage om ugen og reflekterer over hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, samt hvilken brochureholder, som er den allermest funktionelle! Der er overdrevent mange bestemmelser, der jeg er alene om at træffe. Men dejligt nok har jeg en familie, som står mig bi, og en omgangskreds, som tilbyder en hånd med. Men de føromtalte ved desværre ingenting om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil spille sammen med resten af indretningen. Af den grund har jeg virkelig behov for Jeres idéer. Er i bekendte med et konsulentbureau, som er eksperter indenfor butiksinventar, der har mulighed for at bistå mig? Det ville uden tvivl være en fantastisk stor hjælp for mig, lige nu hvor jeg står akkurat i centrum af hele mit livs mest stressede periode.