Langt de fleste siger, at det er rart at iklæde sig fastelavnskostumer.

I mange kulturer er det sædvane, at eleverne på deres sidste skoledag som elever klæder sig ud i sidste skoledag kostumer - dramashop.dk/drama/sidste-skoledag.htm, , & slynger med ”treats” til de mindre klassetrin. Dét er uden tvivl for at celebrere, at den tvungne første skoletid er over. Både piger og drenge glæder sig meget til den sidste dag, og anvender flere måneder på at udpege dé virkelig fuldendte sidste skoledag kostumer. På min skoles allersidste skoledag gik jeg på efterskole, og dagen faldt derfor sammen med, at vores skoleophold nåede sit slutpunkt. Vores følelser og tanker handlede således om at vi var nødt til at sige farvel til søde hjertevenner, og skolekammeraterne tænkte af den grund absolut ik på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil nu når alt kommer til alt sande, at jeg ik’ bryder mig om at klæde mig ud i hverken fastelavnskostumer - dramashop.dk/drama/fastelavnskostumer.htm, eller karnevalskostumer - dramashop.dk/drama/karnevalskostumer.htm, . Så derfor var dét virkelig ikke det store tab for mig, at min sidste skoledag kun gik ud på at skulle tage afsked i stedet for at højtidligholde den allersidste dag som folkeskoleelev på traditionel facon.

Jeg erindrer, at jeg som ung knøs egentlig nød at iklæde mig fastelavnskostumer, men da jeg fik en vis alder, missede jeg min passion for udklædningstøj. Langt de fleste kan uden tvivl forstå det sjove i udklædningstøj, men af en ubekendt årsag, har jeg ik siden jeg var et lille menneske interesseret mig for karnevalskostumer. Og dét er derfor virkelig ej uset, at jeg dukker op som den pauverst udklædte bærende de mindst opfindsomme fastelavnskostumer! Og jeg må anerkende, at det er tørt, når alle andre inviterede har gjort et stort nummer ud af det. Så fremover vil jeg prøve at gøre det bedre, såsnart jeg bliver tilskyndet til en udklædnings fest, og identificere nogle fantasifulde karnevalskostumer…