Mange goder med opbevaringsrum & sikringsgitter

Opbevaringsrum » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/18-opbevaringsrum, af enhver art er for langt de fleste synonymt med et mørkt aflukke, hvor skimmelsvampe florerer. Således er pulterrum dog ikke tvunget til at være i praksis. Etablerer I pulterrum med sikringsgitter i galvaniseret stål, får ejendommens beboere nemlig en holdbar og flot opbevaringsløsning til beboelsesejendomme i en hvilken som helst byggestil. Derudover er I sikret optimale opbevaringsrum med en perfekt lysgennemstrømning og en optimal tyverisikring » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/24-tyverisikring, og beskyttelse mod ildebrande og problemer med fugt.

I årtier har vores dygtige medarbejdere opsat individuelt tilpassede loftrum » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/17-loftrum, til kommunale udlejningsejendomme samt ejer- eller andelsboligforeninger med f.eks. tyverisikring såvel som rullegitter. Afsættet for vores løsninger til pulterrum i stål er, at vi sætter en ære i at skabe en løsning, der opfylder alle beboernes ønsker og behov og den specifikke indretning på loftet eller i kælderen. Derfor benytter vores specialister altid den tilgængelige plads ned til det mindste hjørne uanset, om ejendommen har skæve vægge, lavt til loftet eller lignende.

Der er et væld af privilegier ved at vælge vores loftrum med sikringsgitter i galvaniseret stål. Først og fremmest er vores pulterrum en fleksibel samt enkel løsning til pulterrum i beboelsesejendomme, hvor det sagtens kan lade sig gøre at integrere forskellige gittermodeller med et af vores forskellige stålpladesystemer med henblik på at skabe pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores pulterrum sikrer derudover en udadlelig ventilation. Dette skaber et godt indeklima i jeres pulterrum, som beskytter de opmagasinerede ting i pulterrummene på den bedst mulige måde.

Såfremt din ejendom vælger at etablere opbevaringsrum med vores sikringsgitter, kan I sikre et lækkert loftsareal med en perfekt lysgennemstrømning. Derudover kan ejendommens beboere snildt se ud over hele kælder- eller loftsetagen igennem vores sikringsgitter. Dette bidrager med en øget tryghed såvel som en bedre mulighed for at standse en brand, inden branden virkelig bliver altødelæggende. Som en ekstra gevinst yder vores virksomheds pulterrum med gittervægge tillige formidabel tyverisikring.