Med barn og behov for at blive fuldt ekstra ved gynækolog klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – evt. gynækolog Niels Lund - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Jeg er svanger men forløbet har været turbulent, så derfor har vi snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Siden manden jeg jeg undlod spiralen varede det lidt mere end 1,5 år hvor der ikke skete noget, og vores læge var derfor lige begyndt at foreslå at anbefale os til speciallæge klinik Fyn til behandling. Da googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der har gynækologklinik i omegnen af, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev med bebs og alle pessimismen om sædkvalitet og ægløsninger fortrak for glæde en ufrivillig abort. Manden og jeg forsøgte at holde modet oppe, men det var en tid, præget af tristhed og sorg som følge af den baby, som Freddy og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her otte måneder senere er vi så med barn igen. Min praktiserende læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så lægen vil henvise mig til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har også ledt i den gammeldags telefonbog og har igen faldet over bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at gå ved en praksis som fx gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få ekstra ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og specialister gør noget, såfremt der endnu en gang sker komplikationer. Jeg er sikre på at yderligere beroligelse bare i sig selv er gavnligt for den lille .