Mig og min kæreste bekoster os og køber en bekvem hyndeboks, en teak dækstol og fire havestole + hynder til havestole i år

Det følgende erhvervelse vil være en masse til vores have som eksempelvis et par havestole [www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3], dækstol, en hyndeboks [www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27] og hynder til havestole [www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11]. Min og kærestens havestole er ret slidte og ældgamle og jeg tænker, at de de stole til terrassen lige så godt kan få nye hynder til havestole.

Vi kunne godt bruge nogle nye sæt havestole, så jeg og ham afgjort kan spise sommerlige aftensmåltider på terrassen. De få havestole vi har er blot de tarvelige plastmodeller, men vi har her for tiden overskud finansielt til at opgradere til nogle lækrere og mere holdbare havestole. Desuden kunne jeg godt tænke mig et styk lækker dækstol i teaktræ, hvor jeg kan sole mig og studere boligbladene. Det ville være luksus.

Måske er en halvdyr hyndeboks ik det aller mest nødvendige. Det synes min kæreste i hvert fald ikke. Haha. Man kæresten ska’ sikkert nok blive glad for sådan en hyndeboks der kan rumme de lækre hynder til havestole, hvor han undgår bære hynder til havestole imellem terrassen og bryggerset. Når vi skal pakke sammen er en hyndeboks en god og brugbar løsning.

Mangler nogle af jer som mig en dækstol, en hyndeboks eller hynder til havestole? Det bliver herligt at få pyntet vores terrasse og sidde komfortabelt med robuste havestole sammenlignet med vores arvede stole.