Min bedste ven nærede en interesse for, hvad et termotag burde kunne udføre!!

Som lille rolling slæbte min onkel mig evig og altid med til utallige varehuse, hvor de offerede eks. et moderne pergo gulv - traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php, og et termotag - traekoeb24.dk/catalog/termotag.php, , eller de slidstærke plushegn, som mange forældre finder anvendelige, eller et specielt slags huntonit gulv, & trapezplader. Han værdsatte at tilbringe adskillige formiddage i disse byggemarkeder. Jeg på den anden side, kunne foreslå fantastisk mange andre udflugter, jeg meget hellere havde lyst til. Men så alligevel prioriterede jeg at være sammen med ham. Vi satte pris på at gennemdrøfte vidt forskellige temaer, og det elskede jeg meget. Den mand jeg kendte var en lidenskabelig gør-det-selv mand, og han holdte derfor af at udvide sin lærdom, & være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens soveværelse, eller også var han interesseret i et plus hegn - traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php, til indkørslen, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med han også lige undersøgte holdbarheden på mørke huntonit planker.

Jeg spenderede en ekstrem stor del af min barndom sammen med ham i de omtalte butikker. & ergo er dét dét, jeg mindes med størst detaljerigdom fra mine første leveår. Jeg har jævnligt overvejet, af hvilken grund, at han ik gjorde sin interesse til sin levevej. Han kunne eks. have taget sig sammen til at åbne sin egen butik med videresalg af f.eks. et anvendeligt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder, og trapezplader. Men det skal siges han var beæret over sit job i Landmandsbanken, på en og samme tid med at han værdsatte alle sine fikserier i hjemmet. Jeg er ikke i tvivl om, at han sansede en skøn rus af lykke, såfremt, at han syslede med disse projekter. Han var en klog fyr, & af den årsag havde vi også så utallige dejlige hygge stunder. Og det var selvom, at jeg ik interesserede mig det mindste for f.eks. en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. Jeg fulgtes med ham til alle de der byggemarkeder, og lyttede til ham beskrive sit liv, fordi jeg elskede ham!