Min bror arbejder med glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensning

Min storebrors firma arbejder med brug af slyngrensning , katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning, , salg af blæsemiddel , katalog.prebenz.dk/blasning, og glasblæsekabine , katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning, . Det ved du måske ikke så meget om? Jo, jeg kender ikke noget særligt til glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddelSom følge af det googlede jeg lidt, fordi jeg så kan snakke med og forholde mig til, hans opgaver.

Slyngrensning kan spule produkter på op til tre gange tre meter. Slyngrensning indtræffer i sådan en specifik konstruktion, og du ophænger det aktuelle produkt. Under slyngrensning bli’r sådan nogle kugler i metal kylet mod det givne emne, der dermed ender op helt helt skurede. Jeg har ikke opfanget, hvilke ting du behandler slyngrensning, så den side af sagen vil jeg spørge ham om.

En glasblæsekabine kan håndværkeren blandt andet anvende til på biler og hvis du sandblæser kan du få et mindre glimtende udslag end når du bruger glasblæsekabine. En glasblæsekabine kan vidst samtidig benyttes til knive, men funktionen, ja det kender jeg ikk ret meget til.

Blæsemiddel anvender du ofte til behandling af overflader – f.eks i en glasblæsekabine eller ved slyngrensning. Man kan blandt andet benytte stålshot, plastgranulat eller glasperler som blæsemiddel. Jeg går ud fra, at det er glasperler man bruger til blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.