Min datter rejser på fodboldefterskole til efteråret!

Et ophold på fodboldefterskole er, hvad vores ældste datter skal bruge det kommende skole-år på! Vi syntes alle, at det er super fortrinligt, men jeg må dog alligevel stå ved, at dét også bliver underligt…! Hun er det 1. pus, som flytter hjemmefra, & vi skal prøve at forlige os med at der er en mindre i huset… Det har i lang tid været hendes ønske at komme på fodbold efterskole {http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold}, af den årsag, at hun spiller rigtig meget fodbold… Hun tænker at kunne blive bedre ved at spille meget efterskole fodbold, fordi hun ligger inde med en kæmpe drøm om at blive en højt rangeret fodboldspiller… Vi har således kun valgt hendes skole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at offerere en hel del efterskole fodbold. Og naturligvis var det en fodbold efterskole, som er kendt for netop fodbold træning…

Dengang føltes det som om, at der var super duper længe til. Og nu er der egentlig ikke længe til, at hun skal stå på egne ben. Så vi alle sammen har jo egentlig haft pænt med tid til at vænne os til realiteten, men jeg synes ik desto mindre, at det bliver trist ik´ at kunne kysse hende godnat. Men på samme tid er jeg jo vildt oppe og ringe på hendes vegne, jeg er slet ik tvivlende omkring, at hun kommer til at få et godt år på fodbold efterskole. Jeg gik tilmed selv på en fodbold efterskole, dengang jeg var seksten år, og jeg havde et uforglemmeligt skoleophold! Mit år på fodbold efterskole er sandt at sige et år, jeg temmelig tit tænker tilbage på. Så jeg arbejder ofte på at huske min datter på, at hun skal huske at sætte pris på efterskoleopholdet, mens hun er der, fordi inden hun ser sig om, er efterskoleåret omme. Jeg husker tydeligt, at jeg syntes, at det efterskole år gik utrolig stærkt. Jeg er stolt over, at hun tager sin fodbold alvorligt, så begribeligvis skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Men dog skal hun huske at prioritere det sociale også…