Min elsker valgte en effektiv cellulite massage til mig, som jeg ser rigtig meget frem imod at benytte

Sensationen af søvnighed efterfølgende en langstrakt samt krævende arbejdsuge, hvor du overhovedet ikke havde et øjeblik til at pleje dig selv såvel som din krop, er du vel bekendt med. Det føles af stor betydning for en dame at være skøn plus stærk, så det er simpelthen den mest ubehagelige sensation, dersom man ikke har nået sine månedlige kropsplejninger. I det tilfælde at jeg fx overhovedet ikke har fundet tid til at benytte mit manicure sæt {almotrade.dk/da/manicure-saet-fra-maniquick} eller ovenikøbet den normale voksbehandling, afskyr jeg selv. Det går både udover mit humør samt mit selvfortroende, der i sidste ende desværre går ud over mit arbejde, fordi så virker jeg beskidt og ækel. Da det gik op for mig, at dette egentlig var årsagen til mit triste humør, bestemte jeg mig for, at jeg ville tvinge mig selv til at fikse de sager hver eneste måned. Jeg lagde ud med at finde et manicure sæt, således så jeg let såvel som effektivt kan ordne mine fingre hjemmefra. Det kræver en smule øvelse, men vha. et manicure sæt kan du nok lave koloenormt seje tånegle.

Et apparat, der ordner anti cellulite massage, anskaffede jeg mig sidenhen. Jeg afskyr cellulite, dog det bliver uheldigvis en ting, der rammer mange piger, især efter barnefødsel. Jeg følte mig ikke helt overbevist om, om jeg nu også kunne reducere min cellulite, men jeg beretter gerne, at efterfølgende 6 måneders benyttelse så føles mine ben en del strammere!