Min nye filejs jobber med ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte

Min date for tiden er ved et firma, som at der laver elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk » http://mt-spray.dk/sprayware,, mb teknik » http://mt-spray.dk/, og dyser til sprøjte » http://mt-spray.dk/sproejtedyser,. Det virker temmelig uinteressant at spørge nysgerrigt ind til ting til beregning af tryk, mb teknik, dyser til sprøjte og elektrisk sprøjtepistol.

Ham jeg dater har forsøgt at forklare, hvad ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol kan benyttes til. Men jeg må sige, hvordan undertegnede behændigt forlagde opmærksomheden. Men min tjans med bioentrepreneurskab virker sørme heller ikk enkelt at sætte sig ind i. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og mb teknik, til vi skal tage på date nummer tre og fire.

Manden ser ud til at være rigtig opmærksom og sød, og jeg kunne godt se os to sammen. Undertegnede Måske havde jeg regnet med, at finde en mand som arbejdede i et job, som det var enklere at forholde mig til end dyser til sprøjte, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk. Men mor her virker dog ikk sikker på, at jeg derimod ville synes at f.eks murerfaget eller opgaver hos en anden virksomhed ville opleves samtalevækkende.

Sammen med min seneste fyr sludrede jeg når jeg tænker over det ik specielt meget om opgaver på jobbet. Vi småsnakkede hellere om biografture og mad. Så måske gør det ikk fra eller til, at jeg ik forstår en flyvende fis af mb teknik, dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk og heller ik rigtig har lyst til at forstå det. Han behøver heller ikk absolut forhøre sig om min arbejdsdag.