Mit barn går efter en velegnet efterskole midtjylland som har fag inden for noget med teknik

I huset fylder vores ævlen omkring efterskole meget. Drengen har taget initiativet, og som forældre hjælper vi ham. Især i det tilfælde at sønnike vælger en efterskole Midtjylland (http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html), og ik virkelig langt fra os. Mor her selekterer i hvert fald en efterskole Midtjylland i stedet for fx en skole i Hovedstaden, hvor han ikke kender et øje.

En af hans gode venner skal også på efterskole Midtjylland eller omegn. Vennerne er begge gode til teknik & programmering, men vennerne er ikke rigtigt overbevidste om, at de to vil på efterskole midtjylland sammen. De to venner er fået anbefalet at at drage alene afsted på efterskole Midtjylland så drengene nemmere må stå på egne ben, trods at det jo er sikkert at være to afsted lige i starten.

Den ældste interesserer sig for træning, kost og teknik. Sønniken går op i sundhed, vil gerne starte til boksning og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så jeg og sønnen går efter et styk efterskole Midtjylland, hvor min dreng får mulighed for at udvikle hobbyen med fitness og teknikprogrammering.