Møde med rekrutteringsbureau københavn – de har anvendelig og relevant karriererådgivning + enneagram test

Som I måske allerede ved har lille mig fået en fod indenfor hos et stk rekrutteringsbureau københavn. Det bliver spændende at se, hvor meget rådgivning & tests vil give undertegnede når jeg søger job, men rekrutteringsstedet tilbyder både rekruttering til en fastansættelse, karriererådgivning og noget der hedder en enneagram test. Jeg har mange gange gået og tænkt på at internetsøge ”rekrutteringsbureau københavn”, men på samme tid tilrådede min veninde et specifikt bureau. Julie er ret glad for stedets karriererådgivning. Hun har også gennemgået stedets enneagram test. En Enneagram test fungerer som en undersøgelse af, hvad for en form for personlighedsformat jobsøgeren er. Min søde veninde kom frem til at hun er hjælperen, som ofte er tilpassende til omgivelserne plus empatisk at være omkring.

I mandags skulle undertegnede til introduktionen ektion med det her rekrutteringsbureau københavn og gik i samme moment igennem stedets emnneagram test ifm min karriererådgivning ved dem. Jeg blev selv erklæret udretteren, der er typen som der er energisk men også ikke husker sine grænser og ikke kan håndtere ikke at lave noget. Den karakteristik passer totalt godt. Derfor har jeg opsøgt det anbefalede rekrutteringsbureau københavn plus virksomhedens karriererådgivning. At hænge ud herhjemme og kreere ansøgninger og ik’ rigtig foretage mig noget som helst, kan jeg ganske enkelt ikk fordrage. Nu håber jeg efter denne karriererådgivning & enneagram test at der hurtigt sker fremskridt, og at der kan komme flere opgaver at rive i. Alternativt så må jeg til at male alle rum i lejligheden af bare frustration og kedsomhed.