Når kvinder shopper dildoer i min forretning skal det være en fortrinlig oplevelse!

Der er ved at ske noget spændende i mit liv! Jeg mener ik selv, at det følgende centreres omkring noget ømtåleligt, men majoriteten vil evt. tænke anderledes. Landet ligger sådan, at jeg leger med tanken om at slå dørene op til en biks med legetøj til soveværelset. Min butik skal tilbyde køberne dildoer, glidecreme & en helt bestemt slags penisring. Jeg har selv blotlagt markedet for sexlegetøj, & det ser meget ud til, at der er et smuthul, som jeg kan udnytte til min fordel. Der er slet ik tvivl om, at der findes tusindsvis af store og små butikker, som forhandler dildoer, glidecreme samt en speciel slags penisring. Men sagen er den, at de fleste af disse butikker lægger i de større landsbyer. Bor man uden for de største byer er der således udelukkende dén mulighed tilbage at købe i en af de der netbutikker, som sælger varer som eksempelvis dildoer og glidecreme. Væk fra de store landsbyer er markedet for dildoer & glidecreme derfor ik fyldt ud. & det er den niche, jeg overvejer at udnytte til min fordel. Så håber jeg blot på, at de potentielle kunder følger efter…

Jeg er virkelig sikker på, at en hel del kvinder og mænd ka’ lide en fysisk butik… For der er naturligvis sagt en hel del om, at nethandlen blomstrer i vores samfund, samt at kurven udelukkende er på vej opad. Men jeg tror på, at såfremt jeg kan indrette nogle eventyrlige shops, hvor der er rart at være, kan jeg tillokke & bibeholde købere. Jeg har en forstilling om, at eks. et par kommer på visit i min shop, hvor de sammen shopper dildoer og glidecreme. Deres besøg skal således være en kæreste-oplevelse. En herlig oplevelse man får together som kæreste par. Besøget skal på den måde være med til at spice samværet op. Hvilket en butik på nettet aldrig nogensinde ville være i stand til at leve op til…