Netop overstået højskoleophold, så kan jeg bestemt tilråde jer højskoler

Overvejer du højskoler? Egenhændigt overvejede jeg et stykke tid omkring, hvorvidt højskoler kunne være noget moi villr kunne lide, men nu imens jeg akkurat har gjort mit højskoleophold færdigt så vil jeg bestemt udlede, at jeg har stortrivedes med det. diverse timer. Jeg havde bl. andet privatøkonomi, film, svømning og dans som fag, mens andre højskoler har højskoleophold med fokus på fotografi eller måske en teaterlinje eller sportslinje – som man sikkert set det på efterskoler.

For dig der er forvirret over, hvilken retning du ønsker at gå så er højskoler et godt valg. Eller for dig der gerne vil have et pause-år og hellere vil på højskoler end arbejde. Man kan godt være på både fritidsarbejde plus højskoler. Personligt rejste jeg dog på højskoleophold uden at jobbe ved siden af.

I mens at tage på efterskole var hypermoderne i slutningen af skolen turde jeg ikke være med. Men nu efter gym har det her højskoleophold været det bedste. Det er lidt undervisningsagtigt men højskoler er overhovedet ik lige som gymnasiet. Du har masser af hygge på et højskoleophold og man skal ikke til eksamen til sidst. En tydelig fordel ved højskoler, hvis du spørger mig.