Nogle idéer vedr. dyseberegner, dyser, fuldkegledyse eller fladstråledyse?

Efter mange jobansøgninger har jeg opstøvet mig en fast fuldtidsstilling. Virksomheden sælger dyser - http://mt-spray.dk/, , fladstråledyse, dyseberegner - http://mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator, og fuldkegledyse - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse, til bilvaskerier, producerende virksomheder og firmaer som kører med støvbekæmpelse, filtervask eller kassevask. Mit kompetenceområde er det ikk ligefrem – min kandidatopgave var som I måske husker omkring arbejdspladsers deling af viden, mens jeg afsluttede min kandidat i kommunikation på Roskilde Universitet. Men altså et en arbejdsopgave er en arbejdsopgave, de andre er søde og jeg får mulighed for at beskæftige mig med direct mails, nyhedsbreve, hjemmeside + skriv om dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse, hvilket jeg i en ruf gør mig mere og mere begreb om.

Undertegnede havde ikke gået og satset på, at jeg skulle forfatte om fuldkegledyse, fladstråledyse, dyser og dyseberegner, dengang undertegnede gennemførte uddannelsen. Men det skaber stolthed at arbejde ved én af landets bedste sælgere af dyser, fuldkegledyse, dyseberegner og fladstråledyse samt at vide, at det er nogle ret gode, solide dyser. Deres varer er pålidelige, så med mit arbejde ska’ arbejdspladsens dyseberegner, dyser, fladstråledyse og fuldkegledyse sørme markedsføres.

Efter 2-3 uger forstår jeg allerede, hvordan dyseberegner, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyser benyttes inden for vask af transportbånd, gasvaskning, skylning af diverse emner samt bilvask. Jeg fatter mere og mere om fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner ligesom jeg trives sammen med mine kollegaer og at der er fleksible mødetider. Så mon ikke det ka’ blive undertegnedes dugfriske drømmearbejde at markedsføre vedrørende fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse, og sælge det.