Ny bil – Bilsælgeren af brugt skoda anbefaler en skoda octavia / skoda superb combi

En skoda octavia - http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx – eller skoda suberb combi matcher netop til de behov vi har for rigelig plads. Det vurderer vores søde bilforhandler. Vi triller tit rundt på rigeligt med stft, og endvidere ruller vi til skoven med hunden, så vi har brug plads i dytten.

Jeg har læst mig til, at der findes talrige plusser ved blandt andet pris, kørekomfort og brænstoføkonomi ved at købe en skoda suberb combi eller skoda octavia. Dét er vi sikre på er, at vi ønsker en brugt skoda. Vi er ved at sætte huset i stand og har slet ikke økonomi til at få ny . En splinterny vogn vurderer jeg i øvrigt ikke er vores behov. Jeg har ingen lyst til at bruge alle mine penge på en dugfrisk bil.

Som hjælp har vi spurgt diverse kolleger og venner til råds. En og anden ville overhovedet ikke anskaffe en brugt skoda. Min bedste ven anbefaler en skoda suberb combi og min bror ræssonerer sig frem til at vælge en skoda octavia. Måske er det prisen, der ender med at træffe valget – og så sejrer skoda suberb combi. Scoda octavia har på den anden side opnået prisen som året bil 2014, så den bil er derfor et super favorabelt valg. Jeg synes sørme ikke, at det er så let at skulle beslutte mig for brugt skoda. Måske skal vi over til vores bilsælger og få hans hjælp. Ham har vi køb bil hos et par gange, og ham får vi altid bedste hjælp.