Om speedbådskort/kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat samt sejlture med hygge og picnics

Lars har lige straks fødselsdag, og dér vil jeg gerne overraske ham med et styk kørekort til speedbåd - http://www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad – . Han har i lang tid plapret vedrørende at få taget speedbådscertifikat - http://www.dksp.dk/speedbaadscertifikat – , så det er muligt at han og vennerne kan leje en båd – ligesom vandglade mig kan sejle med ud. Mine forventninger er at et speedbådscertifikat kunne lede til fantastiske ture til fx Flakfortet eller aftenhygge i én af havnene i Nordsjælland.

Selvfølgelig er det k’ sådan, at det er et decideret speedbådscertifikat jeg forærer ham. Det er selvfølgelig blot penge til et speedbådskort - http://www.dksp.dk/speedbaadskort – jeg tænker på – min fyr kommer jo egenhændigt gøre arbejdet for at få hans kørekort til speedbåd, men jeg har betalt, så kæresten kommer afsted.

Jeg er pjattet med at være på motorbåd. Jeg har aldrig prøvet at blive, og jeg holder ret afat lave ingenting på båden, navigere motorbåden. BEgrænset signal til mobilen. Skønt. Så jeg og kæresten må hellere få håndteret det speedbådskort med et kørekort til speedbåd forinden kæresten og jeg kan drage til søs. Og han kan drage på drengetur og få brugt sit nye speedbådscertifikat, og undertegnede kan blive hjemme og slappe af. Vi har det rigtig sjovt sammen.