Ønsker du info ved køb af dieselpumpe, rensebar eller udstyr til adblue?

Rensebar til rens af mindre udstyr

Til afrensning af mindre værkstøj, udstyr og dele i industrien er en rensebar brugbart. Baren opererer ved, at væsken via luft presses kontinuerligt gennem børsten under lavt tryk. En rensebar kører på et princip om recirkulation, hvor baren opsuger ren væske fra toppen af beholderen, mens de aflejrede smudspartikler bundfælder sig på fadets bund – væskerne holdes altid separate.

Når beholderen er proppet med skidt, giver du den til destruktion og erstatter dunken med en frisk beholder med rensevæske. Det er en måde, der let borttager skidtet på en hensynsfyld måde.

Køb dig det bedste udstyr til adblue

Miljøreglerne til udstødning fra dieselbiler blev skærpet omkring år 2006. Ligger du og kører i Europa i bus eller lastbil, så er Adblue (som i øvrigt ikke er blåt) relevant. Væsken ligger i en adskilt tank, hvorfra den bliver ledt forbi katalysatoren over i udstødningssystemet. Der sker så en kemisk reaktion, som omdanner de miljøskadelige NOx-partikler til vand & kvælstof, der retter sig efter alle regler.

Adblue skal opbevares frostfrit. Adblue (der for resten ikke er blåt) krystalliserer til en fast masse ved omkring minus 9 grader. Adblue tager dog ikke skade men bliver flydende igen, når det får varme.

Ønsker du at slippe for ødelæggelse af væsken bør du kun bruge udstyr specialt til adblue. Hælder du adblue væsken gennem andre pumpetyper eller på tomme sprinklerdunke kan væsken ødelægge katalysatoren og skade de mekaniske.

Skal du have repareret eller ny dieselpumpe?

Drypper din dieselpumpe. Så må du nok en tur på vilværksted og se, om du du skal have en ny eller slippe med at få det repareret. Overvej for resten et værksted for køretøjer til diesel.