Opføring af parcelhus vha maskiner fra Caterpillar som for eksempel rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine

Min partner & undertegnede får jo konstruere ny etplansvilla og hermed har håndværkerne både gang i gummihjulslæsser , www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere, , Caterpillar , www.pon-cat.com, gravemaskine , www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner, og rendegraver. En gravemaskine med rendegraver kan losse, grave og læsse og syner enkelt at flytte på mens vi bruger en en gummihjulslæsser fra Caterpillar.

Entreprenørvirksomheden har lykkelig vis meget omhyggeligt kontrol med, hvordan de skal benytte Caterpillar gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver. Vores byggefirma ejer selv de påkrævede grave- og læssemaskiner og gemalen & jeg skal ikke spendere ekstra penge på at udleje et stk gravemaskine, Caterpillar rendegraver eller gummihjulslæsse, som håndværkerne ik bruger alligevel.

Jeg og min ægtefælle kan inden for nogle uger være mere deltagende derude og være med i processen, når byggepladsens indledende arbejdsopgaver med gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver fra Caterpillar er slut. Efter opgaverne hvor de bruger Caterpillar gummihjulslæsser og rendegraver gravemaskine er sluttet bliver første step at bygge etplansvillaens fundament og efter det kommer huset til at tage form. Det bliver befriende at se den nye villa rejse sig.