På min wish list står et veloursaet, som jeg har i sinde at bruge ”hjemme-tøj”..!

I næste uge skal min ægtefælle og jeg af sted på sommerferie! Det er evig og altid skønt at rejse til en ny uudforsket by… Vi sætter stor pris på at opleve ukendte verdner, og besøge steder, vi ej har været før! Så går vi på tjekkede gallerier, og spiser ude. Vi tager timerne, som de kommer. Det uden tvivl vigtigste for os er, at vi ik’ skal løbe rundt, det gør vi så meget i hverdagen! Alle de gange vi har fri fra arbejde, kan vi nøjagtig derfor bedst li’, at dagene udspiller sig i et mere afslappende tempo! Vi kan li at være kulturelle, men jeg må derfor alligevel sige, at jeg beder en bøn om, at der bliver tid til shoppe løs også! Jeg har i lang tid haft et godt øje til maxi kjoler [pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler], leggins med print Danmark [pk-fashion.dk/15-leggings], & et veloursaet [pk-fashion.dk/16-jumpsuit]. Jeg synes, at maxi kjoler er virkelig perfekte, når man skal på stranden, leggins med print Danmark vil jeg bruge i hverdagen, og et veloursaet skal jeg anvende alle de stille og rolige lørdage, hvor jeg nusser rundt hjemme på matriklen!

Som fantastisk mange andre kærester kan min skønne fyr ik’ li’ at gå i forretninger. Han føler, at det er komplet meningsløst…! Så det må blive noget med, at jeg giver ham mit ord på, at det ej tager otte timer! Men det er der heller ik risiko for, af den grund, at jeg ved jo lige nøjagtig, hvad jeg skal kigge efter: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så den form for shopping burde ikke tage overdrevent lang tid, men jeg ved naturligvis også godt, at det ofte tager en rum tid at prøve tøj i prøverummet… Og jeg ved, at jeg bliver nødsaget til at iføre de der leggins med print Danmark, af den grund, at det er tæt på umuligt at danne sig et indtryk af, hvordan de passer ens krop, hvis man ikke har prøvet dem. De der maxi kjoler er muligvis ikke nødvendige at afprøve i tøjforretningen, det samme gælder for de der veloursaet… Med disse to stykker tøj er det lettere at forestille sig, hvordan de passer ens krop… Jeg ved i hvertifald min forlovede ville glæde sig over, hvis jeg ik’ skal forspilde adskillige timer i butikkens prøverum…