Prøv sabbatår højskole, find dine skjulte styrker og dan venskaber som varer for evigt

Kender et par stykker af jer folk, der har oplevet et professionelt kursus i personlig planlægning , http://www.workbetter.dk/personligplanlaegning/c2pj, og effektivitet? Mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer påvirker, at jeg har ret travlt. Også lidt for travlt. For jeg kan føle hvordan distræte mig mister overblikket, fortrænger at beslutte mig for hvad for noget jeg helst vil anvende tiden på og samtidig falder for en tidsrøver på Facebook og Instagram. Den problemstilling er vidst ganske kendt. Dog havde jeg ik’ spekuleret på, at ku’ gøre noget ved det før jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning lyder da optimalt for mig.

Sammen med min bedste veninde Bodil har jeg sørme købt mig en plads på et kursus i personlig planlægning og effektivitet i forgårs. Begge to trænger vi til at blive kyndige i at prioritere og skelne mellem hvad der er væsentligt, og hvad der bare er tidsrøvere. Så godt det bliver at komme i gang med personlig planlægning – det kan jeg såvel have glæde af privat og på job.

Undertegnede har ik før sat til personlig planlægning og effektivitet. Men når du læser omkring kurset, så lader det til, at det er praktisk tid brugt på at tage på kursus i personlig planlægning med mulighed for at bli’e mere effektiv i min hverdag.